Friptura de miel cu garnitura de cartofi copti

de Dya Daniela Andrei in Oaie, 9 Noi 2014 | 7125 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg pulpa/coaste de miel
  • 30 ml ulei
  • o capatana de usturoi
  • 10 frunzulite de busuioc proaspat
  • condimente dupa gust: mix de piper (alb, verde, rosu), sare, rozmarin,
  • Pentru garnitura de cartofi avem nevoie de:
  • 1 kg cartofi
  • sare, piper, chilli, rozmarin si oregano dupa gust
  • cateva linguri cu ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel cu garnitura de cartofi copti:

Se curata carnea, se spala bine si se condimenteaza dupa gust. Se asaza intr-un vas (multicooker-ul am folosit eu). Se stropeste cu ulei, se aduaga usturoiul feliat si frunzele de busuioc verde. Se coace pana ce se rumeneste suficient.

Intre timp, se pregatesc cartofii: ii taiem cuburi, ii condimentam dupa gust, ii stropim cu ulei si ii asezam intr-o tigaie, la foc iute, pana ce devin aurii.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel cu garnitura de cartofi copti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocana de ied